De meest kostbare
kalender van 2021!

Met een uniek jaarprogramma!

DE OPLOSSING VOOR COMMUNICATIE MET IMPACT!

Dit is de meest kostbare kalender ooit. Deze kalender dient namelijk als basis voor een uniek jaarprogramma; dé oplossing voor miscommunicatie, demotivatie, geld- en tijdverspilling.

Miscommunicatie kost handenvol geld!
Stel dat we het aantal uren zouden turven dat we spenderen aan het oplossen van onduidelijkheden door miscommunicatie. Dan zouden we tot de conclusie komen dat hier veel winst valt te behalen. Afspraken die niet duidelijk zijn, fouten, discussies, verantwoordelijkheden die heen en weer worden geschoven, frustraties…

Toch vinden we dat we al heel goed kunnen communiceren. Praten doen we tenslotte ons hele leven al! Dus richten we ons op “Next level communicatie”; “Groepsdynamiek”, “Leiderschapsontwikkeling”, “Coaching”, met wisselend resultaat.

EERST LEREN LOPEN, VOOR U GAAT RENNEN

Stevige fundamentele vaardigheden. Mijn kennis, ervaring en expertise die ik in de afgelopen 25 jaar heb opgedaan bij HBO, universiteiten en MKB-bedrijven, heb ik samengebracht in een interactief en dynamisch traject. In dit unieke jaarprogramma neem ik u en uw medewerkers mee in de wereld van effectieve communicatie. Een jaar lang iedere maand een nieuw thema.

WAAROM NIET ALLES IN 1 KEER?

Omdat nieuwe gewoontes 30 dagen nodig hebben om in te slijten! We trainen telkens collectief één van de twaalf fundamentele communicatieve vaardigheden in 2 uur. Dat doen we op een passend moment voor uw organisatie.

De rest van de maand staat de “reminder aan de training” op de bureaus. Stap voor stap, maand voor maand  voor een blijvend en effectief resultaat waar jullie nog jaren plezier van hebben.

Ik kan niet wachten om het met jullie te delen! Bent u nieuwsgierig geworden, wilt u kennismaken of meer inhoudelijke informatie (bv. hoe we dit in COVID-tijd veilig kunnen doen)? Neem dan snel contact op.