PAUWER
JOUW IMPACT!

Ga voor ijzersterke communicatie.

STEL JE VOOR, IEDEREEN LUISTERT NAAR JE...

Stel dat je het aantal keren zou turven dat je denkt “had ik nou maar… gezegd”, “ze luisteren niet naar me” of “hoe krijg ik iedereen betrokken?”. Hoeveel streepjes heb je dan nodig om tot de conclusie te komen “Nu ben ik er helemaal klaar mee!”

Je wil ijzersterk communiceren. Dus lees je boeken, luistert naar podcasts en woont eens een webinar bij van namen als Tony Robbins, Robert Cialdini en Simon Sinek.
Super interessant en mega inspirerend maar niet effectief. Uit de praktijk blijkt dat je binnen een week terugvalt in “communiceren op gevoel” en op de automatische piloot.

Hoe komt dat? Kennis zonder oefening is zinloos. En je kan zelf moeilijk zien welke technieken je wel en niet goed toepast. Daar heb je feedback van een expert bij nodig. Niet 1 keer, maar gedurende een langere periode.

UNIEK JAARPROGRAMMA

Daarom heb ik een uniek jaarprogramma ontwikkeld. Een jaar lang, iedere maand een nieuw thema en nieuwe gesprekstechnieken. Dus niet alles in één keer. Je oefent aan het begin van iedere maand, gedurende 2 uur, 1 vaardigheid en de bijbehorende gesprekstechnieken. De rest van de maand ben jij je bewust van die ene vaardigheid en oefen je de technieken dagelijks in de praktijk. Met blijvend effect want nieuwe gewoontes hebben zo’n 22 dagen nodig om in te slijten!

Stap voor stap, maand voor maand voor een blijvend resultaat waar je de rest van je leven plezier van hebt.

DUS WIL JIJ:

• Meer waardering en sympathie
• Absolute overtuigingskracht
• Betere samenwerkingen
• Goede en inspirerende gesprekken
• Minder misverstanden
• Meer (werk)plezier
• Rust in je hoofd
• IJzersterke relaties

Meld je dan nu aan voor dit unieke jaarprogramma! En dat voor slechts 89,50* (inclusief materialen, ex BTW) per maand.
Ben je nieuwsgierig geworden, wil je kennismaken of meer inhoudelijke informatie (bv. hoe we dit in COVID-tijd veilig kunnen doen)? Neem dan ook contact op.

We starten in januari. Dus reserveer snel je plek!