Voor een pitch met impact!

Pauwer Jouw Pitch

Succes is voor een groot deel afhankelijk van de wijze waarop jij je presenteert op momenten die er echt toe doen. Situaties waar je een eenmalig uitgelezen kans hebt om jezelf en je ideeën overtuigend naar voren te brengen.

Het houden van je pitch voor publiek of een stukje daarvan als antwoord op de vraag “Wat doe jij?” is zo’n kans.

Elevator pitch

Helaas is de elevator pitch ook meteen de moeilijkste vorm van presenteren. Je hebt slechts één minuut de tijd om te vertellen wie je bent, wat je doet voor wie, waarom je dat doet en wat jouw toegevoegde waarde is. En dat ook nog op een boeiende en overtuigende manier zodat jouw verhaal blijft plakken en nieuwsgierig maakt.

Iedereen kan pitchen!

Het is goed je te realiseren dat die ijzersterke pitch die je ziet en hoort geven helemaal niet zo spontaan is als het lijkt. Daar is backstage diep over nagedacht, mee geëxperimenteerd en geoefend, geoefend, geoefend. Dat kan jij dus ook!

Wil jij:

 • Mensen vangen en boeien met jouw persoonlijkheid en verhaal
 • Een overtuigende en geloofwaardige elevator pitch, qua inhoud en performance
 • Een pitch die past bij jouw doelgroep, aanbod en jouw persoonlijkheid
 • Nooit meer met een mond vol tanden staan bij de vraag “Wat doe jij?”

Dan is de training Pauwer Jouw Pitch voor jou. Het is een praktische training waar je een hele dag werkt aan je eigen pitch. Je gaat naar huis met een variabele pitch die zowel qua inhoud als qua performance past bij jou en jouw herkenbaarheid.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Wil je alvast meer weten over het voorbereiden van een stevige pitch die blijft plakken, lees dan mijn artikel over succesvol pitchen of bekijk dan mijn video-serie.

Dit hebben zij eraan gehad...

 • Door de training kwam de schaker in mij weer naar boven. Ik denk na over nieuwe zetten en wacht niet te lang met het uitvoeren van mijn strategie.

  Felix Zekveld
  Econoom & Kunstschilder
 • De training heeft mij een authentieke manier van profileren opgeleverd, waar ik nu successen mee boek.

  Antoinette Verhagen
  Adviseuse Nutrifii
 • Joke neemt je mee om vanuit vogelperspectief te kijken naar je talenten, je kansen en je geklungel. Dan zet ze je weer met twee benen stevig op de grond. Met nieuwe inzichten; je geklungel wordt een kans, je kansen worden een kentering en je talenten een keurmerk.

  Joke Dubbeldam
  Sieraadontwerper & Restaurator
 • Joke heeft me laten inzien wat ik kan en wil en wie ik ben. Nu besef ik dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de keuzes die ik maak. Dankzij Joke heb ik het zelfvertrouwen om plannen op te pakken en dingen te veranderen. Ik ben weer de regisseur van mijn eigen leven.

  Tessa Arentsen
  Hoofd IB Communicatie bij IBS of Provence
 • Dankzij de kwaliteit van Joke is de training een echte ontwikkelversneller: op haar geheel eigen wijze versnelt ze de beweging die je zelf al maakt.

  Fer van den Boom
  Organisatiecoach & Researcher
 • Door de training heb ik mijzelf op een andere manier leren kennen. Ik ben weer in beweging gekomen. Ik weet nu wanneer ik mezelf ondermijn en waar mijn kracht en passie liggen.

  Wilma Spaay
  Massagetherapeut & Docent Holos
 • Woorden die de training wat mij betreft het best typeren zijn: Verhelderend, Motiverend, Verbluffend. Sinds de training heb ik inzicht in mijzelf en vertrouwen in mijn kunnen.

  Petra Broek
  Toergids Mills and More