Persoonlijke communicatie met impact begint met écht luisteren

Pauwer Jouw Luisteren

Hoe komt het dat we elkaar zo vaak niet goed begrijpen? Waarom ben je niet in staat anderen te overtuigen? Omdat er maar heel weinig mensen zijn die écht kunnen luisteren!

Deze luisterblindheid is de belangrijkste boosdoener in het spel van contact leggen, contact houden, motiveren en overtuigen. Echt luisteren doe je met je oren én je ogen. Het is een vaardigheid die veel oefening nodig heeft. Maar zo gauw je het onder de knie hebt, heb je de belangrijkste tool in handen om te kunnen communiceren met impact.

Pauwer jouw Luisteren

In de training ‘Pauwer jouw Luisteren’ verleggen we de focus van jezelf naar de ander. Wat wil die eigenlijk? Wat zijn de onuitgesproken wensen? Klopt dat wat hij zegt met wat hij laat zien in zijn lichaamstaal? Hoe kom je daar achter? Ben je in staat een zorgvuldige diagnose te stellen voordat je zelf begint met praten?

Wil jij:

 • Begrepen worden
 • Overtuigen vanuit begrip en respect
 • Mensen kunnen motiveren
 • Communiceren met impact

Kies dan voor deze training en leer hoe je door ècht te luisteren, zonder aannames te doen, overtuigend kunt communiceren.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Dit hebben zij eraan gehad...

 • Door de training kwam de schaker in mij weer naar boven. Ik denk na over nieuwe zetten en wacht niet te lang met het uitvoeren van mijn strategie.

  Felix Zekveld
  Econoom & Kunstschilder
 • De training heeft mij een authentieke manier van profileren opgeleverd, waar ik nu successen mee boek.

  Antoinette Verhagen
  Adviseuse Nutrifii
 • Joke neemt je mee om vanuit vogelperspectief te kijken naar je talenten, je kansen en je geklungel. Dan zet ze je weer met twee benen stevig op de grond. Met nieuwe inzichten; je geklungel wordt een kans, je kansen worden een kentering en je talenten een keurmerk.

  Joke Dubbeldam
  Sieraadontwerper & Restaurator
 • Joke heeft me laten inzien wat ik kan en wil en wie ik ben. Nu besef ik dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de keuzes die ik maak. Dankzij Joke heb ik het zelfvertrouwen om plannen op te pakken en dingen te veranderen. Ik ben weer de regisseur van mijn eigen leven.

  Tessa Arentsen
  Hoofd IB Communicatie bij IBS of Provence
 • Dankzij de kwaliteit van Joke is de training een echte ontwikkelversneller: op haar geheel eigen wijze versnelt ze de beweging die je zelf al maakt.

  Fer van den Boom
  Organisatiecoach & Researcher
 • Door de training heb ik mijzelf op een andere manier leren kennen. Ik ben weer in beweging gekomen. Ik weet nu wanneer ik mezelf ondermijn en waar mijn kracht en passie liggen.

  Wilma Spaay
  Massagetherapeut & Docent Holos
 • Woorden die de training wat mij betreft het best typeren zijn: Verhelderend, Motiverend, Verbluffend. Sinds de training heb ik inzicht in mijzelf en vertrouwen in mijn kunnen.

  Petra Broek
  Toergids Mills and More