Van een sterke identiteit naar een onuitwisbaar imago

COMMUNICATIE MET IMPACT

Train je communicatievaardigheden voor groei met resultaat

Voor een groeibedrijf dat zich snel ontwikkelt zijn goed verlopende interne en externe communicatie van belang. De manier waarop jij en je medewerkers onderling, maar ook naar de buitenwacht communiceren is een factor die de ontwikkeling van je bedrijf bepaalt.

De trainingen van de PauwerAcademie zorgen ervoor dat je effectiever leert communiceren en meer impact hebt met wat je zegt. Jouw manier van communiceren levert daardoor het gewenste resultaat voor de groei van je bedrijf.

Je persoonlijke communicatie versterken

Het verbeteren van je persoonlijke communicatie begint bij jezelf: bij weten wie je bent, wat je wil en wat je kan als professional en ondernemer. Dat ontdek je door eerlijk en objectief naar jezelf en anderen te kijken en luisteren. Dat zelfbewustzijn is nodig om de impact van je communicatie te versterken.

Tijdens een Pauwertraining ervaar je wat jouw communicatie je oplevert en hoe je bedrijfsresultaten kunt beïnvloeden. Je ontdekt hoeveel keuze- en bewegingsvrijheid je hebt als je speelt met de impact van je verbale en non-verbale communicatie.

Pauwertrainingen: ultieme groeiversnellers


Pauwertrainingen

Bij de PauwerAcademie ondersteun ik je met drie verschillende trainingen die je persoonlijke communicatie vaardigheden versterken.

 

Pauwer jouw Zelfbeeld

Om vol zelfvertrouwen je boodschap over te brengen.

Pauwer jouw Luisteren

Om ècht te leren luisteren en te overtuigen vanuit respect en begrip.

Pauwer jouw Pitch

Voor jouw elevator pitch die mensen boeit en die blijft hangen.

Wil je meer informatie over deze trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Een unieke aanpak

De Pauwertrainingen kenmerken zich door:

   – Kleine groepen:
van 4-10 mensen. Vertrouwen en individuele aandacht zorgen voor snel resultaat.

   – Beeld en Geluid:
Zelf zien en horen, is geloven. Daarom begint en eindigt elke training met een opname van jezelf. Samen observeren we het verschil tussen beeld en geluid en tussen het begin en het einde. Zodat jij jezelf en de verandering die je doormaakt kunt zien en horen.

   – Ervaringsgericht:
Nieuwe ervaringen opdoen helpt je om uit je gebruikelijke manier van doen te stappen.

    – Maatwerk:
Jij en de andere deelnemers hebben allemaal eigen verlangens, doelen en vragen. Daar ligt de focus en daarom is elke training maatwerk.

Dit hebben zij eraan gehad...

 • Door de training kwam de schaker in mij weer naar boven. Ik denk na over nieuwe zetten en wacht niet te lang met het uitvoeren van mijn strategie.

  Felix Zekveld
  Econoom & Kunstschilder
 • De training heeft mij een authentieke manier van profileren opgeleverd, waar ik nu successen mee boek.

  Antoinette Verhagen
  Adviseuse Nutrifii
 • Joke neemt je mee om vanuit vogelperspectief te kijken naar je talenten, je kansen en je geklungel. Dan zet ze je weer met twee benen stevig op de grond. Met nieuwe inzichten; je geklungel wordt een kans, je kansen worden een kentering en je talenten een keurmerk.

  Joke Dubbeldam
  Sieraadontwerper & Restaurator
 • Joke heeft me laten inzien wat ik kan en wil en wie ik ben. Nu besef ik dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de keuzes die ik maak. Dankzij Joke heb ik het zelfvertrouwen om plannen op te pakken en dingen te veranderen. Ik ben weer de regisseur van mijn eigen leven.

  Tessa Arentsen
  Hoofd IB Communicatie bij IBS of Provence
 • Dankzij de kwaliteit van Joke is de training een echte ontwikkelversneller: op haar geheel eigen wijze versnelt ze de beweging die je zelf al maakt.

  Fer van den Boom
  Organisatiecoach & Researcher
 • Door de training heb ik mijzelf op een andere manier leren kennen. Ik ben weer in beweging gekomen. Ik weet nu wanneer ik mezelf ondermijn en waar mijn kracht en passie liggen.

  Wilma Spaay
  Massagetherapeut & Docent Holos
 • Woorden die de training wat mij betreft het best typeren zijn: Verhelderend, Motiverend, Verbluffend. Sinds de training heb ik inzicht in mijzelf en vertrouwen in mijn kunnen.

  Petra Broek
  Toergids Mills and More