Wil jij

  • Mensen vangen en boeien met jouw persoonlijkheid
  • Een authentieke elevator pitch, qua inhoud en performance
  • Ontspannen en zelfverzekerd jouw doelgroepen overtuigen

Ontdek:

  • Welke technieken voor jou werken om de aandacht te vangen en vast te houden
  • Dat je door gewoon jezelf te blijven, een verbluffende indruk kunt achterlaten
  • Hoe je met weinig woorden oneindig veel kunt zeggen

Je krijgt:

  • Persoonlijke intake
  • 2 Trainingsdagen, inclusief catering en materialen
  • Maatwerk en persoonlijke aandacht, groepje van maximaal 6 deelnemers

Investering: €1095,-

Training Pauwer Pitchen

PITCHEN MET PAUWER

Wil jij opvallend kunnen overtuigen in 1 minuut? En verlang jij naar passende antwoorden op vragen als “Vertel eens iets over jezelf” of “Wat doe jij?”  Ben jij klaar voor pitchen met Pauwer? Ontdek dan hoe jij na 2 dagen intensief trainen zelfverzekerder, makkelijker en vooral krachtiger kunt pitchen en altijd op eigen-wijze een onvergetelijke indruk kunt achter laten.

 Helaas zijn successen voor een groot deel afhankelijk van de wijze waarop jij je presenteert op momenten die er echt toe doen. Situaties waar je een eenmalig uitgelezen kans hebt om jezelf en je ideeën overtuigend naar voren te brengen.

 Het goede nieuws is….

Dat iedereen perfect kan leren pitchen. Maar het is wel goed je te realiseren dat die ijzersterke pitch die je soms ziet en hoort geven helemaal niet zo spontaan is als het lijkt. Daar is backstage diep over nagedacht, mee geëxperimenteerd en geoefend, geoefend, geoefend.

Dat kan jij dus ook!

We beginnen met een 0-meting, gevolgd door een analyse van jouw persoonlijke manier van communiceren. Welke kwaliteiten kan je uitvergroten en hoe? Soms geef je daar woorden aan, kan je ze verduidelijken met beelden, maar meestal kan je ze beter non-verbaal laten zien.

Je eigen stijl, woorden, manieren, timing, volume en uitstraling zijn de ingrediënten voor jouw onvergetelijke pitch. Die persoonlijke formule maakt het altijd mogelijk spontaan antwoord te geven op persoonlijke vragen.

Trainingsdata

De eerstvolgende training staat gepland op:

24 & 25 september 2020

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! 

Wil je alvast meer weten over het belang van een realistisch zelfbeeld, bekijk dan mijn videoserie en beantwoord de vragen.