Een uniek
jaarprogramma

Meer waardering, minder misverstanden en rust in je hoofd

Overal komen kleine of grote irritaties voor als gevolg van communicatie. In relaties, met collega’s, privé en op je werk. Jij zegt of schrijft iets met een andere bedoeling dan de ontvanger ervaart. De ontvanger springt spontaan in zijn rol van zender, reageert emotioneel en…BAM! Miscommunicatie!

Jaarprogramma

STEL JE VOOR, IEDEREEN LUISTERT NAAR JE...

Stel dat je het aantal keren zou turven dat je denkt “had ik nou maar… gezegd”, “ze luisteren niet naar me” of “hoe krijg ik iedereen betrokken?”. Hoeveel streepjes heb je dan nodig om tot de conclusie te komen “Nu ben ik er helemaal klaar mee!”

Je wil ijzersterk communiceren. Dus lees je boeken, luistert naar podcasts en woont eens een webinar bij van namen als Tony Robbins, Robert Cialdini en Simon Sinek.
Super interessant en mega inspirerend maar niet effectief. Uit de praktijk blijkt dat je binnen een week terugvalt in “communiceren op gevoel” en op de automatische piloot.

Hoe komt dat? Kennis zonder oefening is zinloos. En je kan zelf moeilijk zien welke technieken je wel en niet goed toepast. Daar heb je feedback van een expert bij nodig. Niet 1 keer, maar gedurende een langere periode.

UNIEK JAARPROGRAMMA

Daarom heb ik een uniek jaarprogramma ontwikkeld. Een jaar lang, iedere maand een nieuw thema en nieuwe gesprekstechnieken. Dus niet alles in één keer. Je oefent aan het begin van iedere maand, gedurende 2 uur, 1 vaardigheid en de bijbehorende gesprekstechnieken. De rest van de maand ben jij je bewust van die ene vaardigheid en oefen je de technieken dagelijks in de praktijk. Met blijvend effect want nieuwe gewoontes hebben zo’n 22 dagen nodig om in te slijten!

Stap voor stap, maand voor maand voor een blijvend resultaat waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Wil jij:

• Meer waardering en sympathie
• Absolute overtuigingskracht
• Betere samenwerkingen
• Goede en inspirerende gesprekken
• Minder misverstanden
• Meer (werk)plezier
• Rust in je hoofd
• IJzersterke relaties

Deze training neemt een jaar in beslag en naast deze training is er nog veel meer mogelijk.
Dus, ben je nieuwsgierig geworden, wil je kennismaken of meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! 

Wil je alvast meer weten over het belang van een realistisch zelfbeeld, bekijk dan mijn videoserie en beantwoord de vragen.