Laat je inspireren

Pitchen

Succes is voor een groot deel afhankelijk van de wijze waarop jij je presenteert op momenten die er echt toe doen. Het houden van je pitch als antwoord op de vraag “Wat doe jij?” is daarvoor een uitgelezen kans. Hoe bereid je een stevige pitch voor die je publiek boeit en blijft plakken?

Aflevering 1: Pitchen

It’sssss showtime!!!!! Pitchen is dè kans bij uitstek om jezelf te presenteren, te vertellen wie je bent en wat je doet. Wat moet je daarvoor doen?

Aflevering 2: Voorbereiden van de pitch

Het succes van je elevator pitch valt of staat met een hele goede voorbereiding. Welke 4 elementen spelen daarbij de belangrijkste rol?

Aflevering 3: Een pakkend begin

Hoe begin je een pitch? Hoe krijg je de aandacht? Er zijn vele manieren mogelijk om je publiek muisstil te krijgen en zittend op het puntje van de stoel. Luister maar.

Aflevering 4: Een pakkend begin – deel 2

Hoe begin je een pitch? Hoe krijg je de aandacht? Er zijn vele manieren mogelijk om je publiek muisstil te krijgen en zittend op het puntje van de stoel. Luister maar.

Aflevering 5: Op het verkeerde been gezet

Wanneer je een pakkend begin hebt en je publiek hangt aan je lippen, dan heb je dat goed gedaan. Toch? Pas op dat je jouw doel met de pitch niet uit het oog verliest.

Aflevering 6: Bedrijfsnaam in pitch verwerkt

Deze aflevering is vooral voor de pitchende ondernemers. Hoe kan je de naam van je bedrijf of product verweven in jouw verhaal?

Aflevering 7: Onvoorbereid? Wat nu?!

Je krijgt plotseling de kans om te pitchen. Je hebt niets voorbereid. Hoe ga je dit oplossen?

Aflevering 8: Twijfeltaal en vaagmakers

Een krachtige pitch is duidelijk en concreet. In de praktijk zien we dat pitchers woorden gebruiken die de pitch juist ontkrachten. Welke woorden zijn dat?

Aflevering 9: Inhoudelijke tips

Nog 3 inhoudelijke dingen die echt NOOIT moet doen tijdens het pitchen. Tips om verwarring bij je luisteraar(s) te voorkomen.

Aflevering 10: Nog even in het kort

In vogelvlucht de belangrijkste tips en tops rondom het pitchen. Alles is gericht op de onvergetelijke indruk die je wilt maken, op een helder en duidelijk verhaal. Hoe doe je dat?

Wil jij weten hoe je verbaal en non-verbaal overkomt op anderen? En wat jou bijzonder maakt? Meld je dan aan voor één van de trainingen bij de PauwerAcademie.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer? Kijk dan bij het complete aanbod.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.