Ontdek jouw persoonlijke succesformule met

De Pauweracademie

De PauwerAcademie is dé plek voor de ondernemer die constant wil werken aan zijn persoonlijke en professionele groei. Ondernemen is leiding geven aan jezelf, zoeken naar kansen die bij jou passen. De PauwerAcademie richt zich op ondernemers die alles uit zichzelf en hun onderneming willen halen.

Vind je natuurlijke aantrekkingskracht en zet het in!

Pauwer met ‘au’ staat voor natuurlijke aantrekkingskracht. Iedere ondernemer heeft dat. Maar als je niet weet wat jouw natuurlijke aantrekkingskracht is, dan komt het niet uit de verf en je kunt het al helemaal niet optimaal benutten. Jouw belangrijkste troef om je te onderscheiden loop je daarmee mis.

De trainingen zijn maatwerk groeiversnellers

De academie maakt van jou een herkenbare Pauwerondernemer: trots op jezelf en jouw bedrijf. De trainingen van de academie helpen je niet langer bang te zijn om keuzes te maken en je eigen koers te varen. Je weet daarna de aandacht te trekken. En niet op een arrogante manier, maar op een zelfbewuste en krachtige.

Wil je meer weten over de trainingen van de PauwerAcademie? Lees meer over de trainingen Pauwer Jouw Zelfbeeld , Pauwer Jouw Keuze, Pauwer Jouw Pitch en Pauwer Jouw Talent.  Of ontdek de basis van jouw zakelijke succes met de gratis driedaagse succes-video-serie

Maak kennis met
Joke Norendaal

Ik begeleid al bijna 25 jaar ondernemers in het ontplooien van hun persoonlijke formule voor succes.

In de jaren ’90 stond ik aan de wieg van de Nederlandse HBO Small Business opleidingen voor het MKB.
Als ontwikkelaar en trainer heb ik ruim 3500 jonge ondernemers mogen opleiden, met name op het gebied van zelfmanagement en zelfmarketing.

Een ervaringsdeskundige ondernemer

In 2010 ben ik zelf gaan ondernemen. Ondanks al mijn kennis ging dit niet zonder vallen en opstaan: net als iedere ondernemer heb ook ik in het begin soms verkeerde en onhandige keuzes gemaakt, onvoldoende risico’s genomen en te veel naar de concurrent gekeken. Mijn praktische ervaringen als ondernemer komen fantastisch van pas bij het ontwikkelen en verzorgen van trainingen voor de PauwerAcademie.

Mijn grootste passies zijn het creëren van innovatieve werkwijzen en het verzorgen van trainingen voor ondernemers die zich willen ontwikkelen en onderscheiden middels hun eigen unieke mix van talenten, kennis en vaardigheden.

Wil je weten of mijn trainingen iets voor jou zijn? Lees meer over de werkwijze of neem contact op voor meer informatie!