Maak kennis met
Joke Norendaal

Je identiteit, je visie is de basis voor een sterk imago, voor “de buitenkant” zeg maar. Hoe kun je die identiteit gebruiken om te communiceren met het resultaat dat je voor ogen hebt? Hoe overtuig je anderen tijdens een vergadering, een verkoopgesprek of een presentatie? Hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen krijgt, in jezelf en van anderen?

De aanleg van een sterke, persoonlijke identiteit van leidinggevenden en teams. Daar draait het om bij de PauwerAcademy. Die identiteit komt van binnenuit en zegt iets over de (eigen)waarde. Om de identiteit te ontdekken moet je leren luisteren, aandachtig luisteren, met je oren én je ogen. Luisteren zonder direct te reageren. Luisteren zonder interpretatie. Naar de woorden, tonatie en niet gesproken communicatie. Zo ontdek je de identiteit van mens en organisatie. En kun je die inzetten voor jouw communicatie met impact!

“Aangenaam”

Ik ben communicatietrainer met een enorme liefde voor mijn vak. Ik geef advies, 1-op-1 sessies en trainingen aan leidinggevenden en hun medewerkers over dát waar we per dag de meeste tijd aan besteden: communicatie.

Wat me blijft verbazen is hoe weinig we eigenlijk weten over de kwaliteit van die interactie, met onszelf en met anderen. Juist daarom laat ik je graag zien hoe bewustwording van je eigen manier van communiceren kan leiden tot communicatie met impact en groei met resultaat.

Aandachtig luisteren met mijn oren én ogen is iets wat ik met mijn jarenlange ervaring automatisch doe. Dat vermogen om goed te observeren gebruik ik in mijn werk. Ik trek woord en beeld uit elkaar en weet in no-time de vinger op de zere plek te leggen. En ga daarna meteen over tot actie: ik laat mensen zien en horen wat ze doen en zeggen en laat daarna ervaren hoe het ook kan. BINGO! Mensen verlaten dan ook vol energie en enthousiasme mijn trainingen en 1-op-1 sessies.

Wil je weten of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met mij op voor meer informatie, maak een afspraak voor een oriënterende kennismaking of kijk rond hier op mijn site.

Je kunt mij vinden op LinkedIn en de Pauweracademie ook volgen op Facebook .