Een uniek jaarprogramma

Minder miscommunicatie, betere resultaten en de beste samenwerking.

Heb je wel eens een week lang het aantal uren geturfd dat je spendeert aan het oplossen van onduidelijkheden door miscommunicatie. Nee? Dat wordt schrikken, dat weet ik zeker.

Wat maakt dat afspraken niet duidelijk zijn, er fouten worden gemaakt, vergaderingen uitlopen op oeverloze discussies, verantwoordelijkheden heen en weer worden geschoven en collega’s gefrustreerd reageren? Er wordt gecommuniceerd zonder na te denken over het effect. We praten en reageren vanuit ons eigen perspectief. Vragen te weinig en vullen te veel in voor anderen.

Hoe kan je ervoor zorgen dat we elkaar beter begrijpen? Na een teambuilding activiteit of een training leeft de samenwerking soms even op. Maar het effect is vaak van korte duur. Toch? Omdat nieuwe vaardigheden moeten inslijten. Door te oefenen en te herhalen. En omdat van heel veel nieuwe informatie maximaal 3 dingen blijven hangen. Dat moet dus anders, goedkoper en beter. En, dat KAN!

Met dit unieke, interactieve en dynamische jaarprogramma bij jullie op de werkvloer.

Een jaar lang iedere maand een nieuw thema en nieuwe gesprekstechnieken. Dus niet alles in één keer. Met elkaar, op de werkvloer, als team of organisatie. Jullie leren, ervaren en delen aan het begin van iedere maand, gedurende 2 uur, 1 vaardigheid en de bijbehorende gesprekstechnieken. De rest van de maand zijn jullie je bewust van die ene vaardigheid. En iedereen past de nieuwe techniek dagelijks toe in de praktijk. Met blijvend effect want nieuwe gewoontes hebben zo’n 22 dagen nodig om in te slijten.

Wanneer? Op een passend moment voor jullie organisatie. Tijdens het wekelijkse vergadermoment, de lunch, de vrijdagmiddagborrel. Het is allemaal mogelijk.

Stap voor stap, maand voor maand voor een blijvend resultaat waar jullie nog jaren plezier van hebben.
Nieuwsgierig geworden of meer weten?
Ik kan niet wachten om het met jullie te delen!

Deze training neemt een jaar in beslag en naast deze training is er nog veel meer mogelijk. Nieuwsgierig geworden of meer inhoudelijke informatie nodig? Neem dan contact op.