Inspiratie

Leren &
proeven!

De inspirerende videoseries van de PauwerAcademie laten je op een andere manier naar je eigen manier van communiceren kijken. Komt het beeld wat jij van jezelf hebt wel overeen met dat wat anderen van je zien? Wat heb je nodig om jezelf en je bedrijf krachtig te presenteren? En hoe kun jij je meerwaarde inzetten om mensen te overtuigen? Laat je inspireren!

Wil je een keer echt ontdekken en proeven wat jouw Pauwer is? Kom dan naar de unieke -Proef jouw Pauwer- training. Waar ligt jouw, communicatie, kracht? Ga op zoek bij de PauwerAcademie. Meld je nu aan voor de training. Een smaakvolle stap richting communicatie met echte impact vanuit jouw Pauwer.

INSPIRATIE VIDEO'S

Om vol zelfvertrouwen je boodschap over te brengen

Voor jouw elevator pitch die mensen boeit en blijft hangen

Ontdek hoe jij je meerwaarde kan laten zien, privé en zakelijk.

BEVINDINGEN

Communicatie is iets waar we niet omheen kunnen. We doen het altijd en overal, bewust en onbewust, bedoeld en onbedoeld. Observaties leveren grappige, opmerkelijke en kritische bevindingen op. Lees deze bevindingen hier.

Bevindingen in interne en externe communicatie
Communicatie met impact

Jouw Pauwer smaakt naar meer!

Iedereen heeft kracht in zich. Wil jij ontdekken wat jouw kracht is, jouw Pauwer? Kom dan naar een van de -Proef jouw Pauwer- trainingen. Binnen 2 tot 3 uur kan jij proeven wat jouw Pauwer is en ontdek je waar jouw communicatie kracht ligt. Daarna kan je kiezen om jouw ontdekte Pauwer aan het werk te zetten of vervolg stappen te zetten om nog beter jouw Pauwer in te zetten voor communicatie met echte impact.


Tijdens de training krijg je de gelegenheid te vertellen over jouw uitdagingen op het gebeid van communicatie. Je kan je vragen stellen en nieuwe mensen ontmoeten. Je verzamelt persoonlijke communicatie tips en krijgt een goed beeld van jouw Pauwer en de aanpak van de PauwerAcademie.
 
Praktisch
• Hoe?
Kleinschalig (maximaal 4 deelnemers), actief, positief, opbouwend en oprecht.
• Waar?
Locatie: PauwerAcademie, Voordijk 400, Barendrecht

Proeven wat jouw Pauwer is?

Meld je dan nu aan!

Data
• Houd de site in de gaten voor nieuwe data in 2021.

Investering € 25,00 *