Individuen

Communiceren
met impact!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaat altijd over communicatie. Enerzijds met jezelf en anderzijds met anderen. Wanneer je op zoek gaat naar begeleiding ervaar je ergens een verlangen naar verandering.  Dat kan zijn in jezelf. Of juist in contact met anderen. Veel voorkomende thema’s zijn: zelfvertrouwen, keuzes maken, schuldgevoelens, faalangst en spreekangst.

Snel, efficiënt en doeltreffend je probleem oplossen

Dat kan met 2 of 3 hypnose sessies. Want het contact maken met je onbewuste blijkt in de praktijk enorm effectief te zijn bij het aanpakken van angsten, onzekerheden en stress. De combinatie van complete ontspanning en verhoogde concentratie zorgt er namelijk voor dat je gedachtes en gevoelens uit het dagelijkse leven naar de achtergrond verdwijnen. En zo zet je de deur open naar je onbewuste denksysteem. Je komt te weten wat de oorzaak is van je angst, je onzekerheid of die ongewenste gewoonte. Je lost je belemmeringen op door nieuwe associaties bij woorden en situaties te implementeren. 

Leren overtuigen, motiveren en boeien

Communicatie met impact gaat over spelen met de impact van je verbale en non-verbale communicatie. Dat kan zijn in gesprekken, tijdens vergaderingen, een presentatie of pitch. Wat de situatie ook is, we willen anderen meenemen in ons verhaal, overtuigen of motiveren. Daarvoor moet je lekker in je vel zitten. En dan zal je ervaren hoeveel keuze- en bewegingsvrijheid je hebt. Je gaat experimenteren, spelen en proberen met wat bij jou past. 

Nieuwsgierig naar jouw Pauwer?

PAUWER VOOR INDIVIDUEN

Communiceren met impact

Persoonlijke ontwikkeling

Je wil meer regie krijgen over je persoonlijke ontwikkeling omdat je bijvoorbeeld vindt dat je onvoldoende zichtbaar, assertief of stressbestendig bent. Of je merkt dat je niet lekker in je […]

Loopbaanbegeleiding

Je bent op zoek naar een (nieuwe) baan. Je wordt nooit uitgenodigd. Je komt nooit verder dan de eerste gespreksronde. Als dat langer dan 6 maanden duurt, dan heeft dat […]