Meld je aan voor de gratis “real life” masterclass van de PauwerAcademie

Actiegericht Ondernemen

ONTDEK JOUW PERSOONLIJKE SLEUTEL TOT FOCUS

Je bent goed in je vak én je bent ondernemer. Dat laatste heeft als belangrijkste voordeel dat je zelf bepaalt wát je doet, met wie, hoe en wanneer.  De uitdaging zit in de hoge mate van zelfsturing die het ondernemerschap van jou vraagt. Het gaat er om dat je jouw leven, werk, tijd en motivatie zelf stuurt zonder dat je daartoe door anderen wordt aangezet.

Voor wie
Je mist soms de motivatie om aan iets (nieuws) te beginnen, de lef om je nek uit te steken, het optimisme en vertrouwen in jezelf en je eigen aanpak? Of je bent juist iemand die bulkt van de energie, alle ballen in de lucht wilt houden, geen “nee” kan zeggen en alles aanpakt om iedereen tevreden te stellen.
Je wil dat er wat verandert. Het is tijd voor prioriteiten, focus en actie.

Dan ben je van harte welkom bij de gratis masterclass Actiegericht ondernemen. Ik laat je zien wat je nodig hebt om gemotiveerd, vol zelfvertrouwen en met een duidelijke focus de juiste acties te kiezen die leiden tot de door jouw gewenste resultaten.

Tijdens de masterclass ontdek je:

 • de voordelen van actiegericht ondernemen
 • de werking van de driehoek voor zelfsturing
 • jouw persoonlijke valkuil bij het omzetten van plannen in gerichte acties
 • hoe je gemakkelijker tot keuzes kunt komen
 • welke resultaat gerichte acties je direct kunt inzetten

Dus, ben jij ondernemer en klaar voor actie? Meld je dan aan voor de GRATIS real life masterclass Actiegericht ondernemen. En ontdek jouw persoonlijke sleutel tot FOCUS.

NB: er is plaats voor 8 deelnemers

Data:

Di 13/02/2018, 10.00 – 11.00 lokatie PauwerAcademie Barendrecht

Wo 14/03/2018, 10.00 – 11.00 lokatie PauwerAcademie Barendrecht

Ik schrijf me in

Zij gingen je voor...

 • Door de training kwam de schaker in mij weer naar boven. Ik denk na over nieuwe zetten en wacht niet te lang met het uitvoeren van mijn strategie.

  Felix Zekveld
  Econoom & Kunstschilder
 • Joke is een enthousiast ondernemer, met passie voor haar vak overtuigt ze pre starters en ondernemers van hun kwaliteiten en zo zet ze mensen in hun kracht. Zij is een nuchtere en recht voor zijn raap adviseur/trainer.
  Kortom met haar advies kan je direct aan de slag!

  Willeke Leensma
  Adviseur Ondernemersondersteuning KvK
 • Door de training heb ik mijzelf op een andere manier leren kennen. Ik ben weer in beweging gekomen. Ik weet nu wanneer ik mezelf ondermijn en waar mijn kracht en passie liggen.

  Wilma Spaay
  Massagetherapeut & Docent Holos
 • Dankzij de kwaliteit van Joke is de training een echte ontwikkelversneller: op haar geheel eigen wijze versnelt ze de beweging die je zelf al maakt.

  Fer van den Boomen
  Organisatiecoach & Researcher
 • De training heeft mij een authentieke manier van profileren opgeleverd, waar ik nu successen mee boek.

  Antoinette Verhagen
  Adviseuse Nutrifii
 • Joke neemt je mee om vanuit vogelperspectief te kijken naar je talenten, je kansen en je geklungel. Dan zet ze je weer met twee benen stevig op de grond. Met nieuwe inzichten; je geklungel wordt een kans, je kansen worden een kentering en je talenten een keurmerk.

  Joke Dubbeldam
  Sieraadontwerper & Restaurator
 • Joke heeft me laten inzien wat ik kan en wil en wie ik ben. Nu besef ik dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de keuzes die ik maak. Dankzij Joke heb ik het zelfvertrouwen om plannen op te pakken en dingen te veranderen. Ik ben weer de regisseur van mijn eigen leven

  Tessa Arentsen
  Hoofd IB Communicatie bij IBS of Provence
 • Woorden die de training wat mij betreft het best typeren zijn: Verhelderend, Motiverend, Verbluffend. Sinds de training heb ik inzicht in mijzelf en vertrouwen in mijn kunnen.

  Petra Broek
  Toergids Mills and More

Zelf ervaren wat de PauwerAcademie voor jou kan betekenen? Doe mee aan de gratis online workshop!