Pauwer je

externe communicatie

De juiste vaardigheden om te communiceren

Je externe communicatie is hèt visitekaartje van je bedrijf. De manier waarop jij en je medewerkers je bedrijf presenteren en de wijze waarop je communiceert met klanten, samenwerkingspartners en andere stakeholders zijn bepalend voor de groei van je bedrijf.

Gemiste kansen voor je bedrijf

Toch gebeurt het dat klanten zich niet gehoord of niet begrepen voelen. Je medewerkers slagen er niet in om in te spelen op wensen van (potentiële) klanten. En het lukt een manager niet om mogelijke samenwerkingspartners te overtuigen tijdens een bedrijfspresentatie. Gemiste kansen voor je bedrijf!

Pauwertrainingen

Het is belangrijk dat je managementteam en je medewerkers de juiste vaardigheden hebben om met de doelgroepen van je bedrijf te communiceren. Het écht leren luisteren naar wensen en problemen zorgt voor tevreden klanten die zich gehoord voelen. Het vol vertrouwen presenteren van je bedrijf en het overtuigen van anderen opent de deur naar nieuwe groeimogelijkheden.

Met Pauwertrainingen versterk ik die benodigde communicatievaardigheden van jou en je medewerkers. De training ‘Pauwer jouw Luisteren‘ is gericht op het verbeteren van de vaardigheden voor 1-op-1-gespreksvoering. Met de training ‘Pauwer jouw Zelfbeeld‘ ontdek je hoe je vol zelfvertrouwen kunt communiceren. In de training ‘Pauwer jouw Pitch‘ leer je je bedrijf overtuigend te presenteren op een manier die blijft hangen.

Deze trainingen verzorg ik op mijn locatie in Barendrecht of op verzoek incompany.

Wil je meer informatie over deze trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Een unieke aanpak

De Pauwertrainingen kenmerken zich door:

   – Kleine groepen:
van 4-10 mensen. Vertrouwen en individuele aandacht zorgen voor snel resultaat.

   – Beeld en Geluid:
Zelf zien en horen, is geloven. Daarom begint en eindigt elke training met een opname van jezelf. Samen observeren we het verschil tussen beeld en geluid en tussen het begin en het einde. Zodat jij jezelf en de verandering die je doormaakt kunt zien en horen.

   – Ervaringsgericht:
Nieuwe ervaringen opdoen helpt je om uit je gebruikelijke manier van doen te stappen.

    – Maatwerk:
Jij en de andere deelnemers hebben allemaal eigen verlangens, doelen en vragen. Daar ligt de focus en daarom is elke training maatwerk.