Hoe doen we dat?

De aanpak

Wat je ook doet bij de PauwerAcademie, de aanpak is altijd persoonlijk. Ieder mens is uniek, net als ieder bedrijf. En dat vraag om een unieke, persoonlijke aanpak.

Sterker nog, het aanleren van nieuwe manieren van communiceren moet individueel maatwerk zijn, ook tijdens trainingen. Waarom? Ten eerste hebben we te maken met het feit dat ieder mens vanuit zijn eigen perspectief doet en praat. En dat levert oneindig veel verschillen op. Ten tweede weten we dat verandering alleen mogelijk is als je weet hoe je het nu doet. Hoe communiceer je, welke overtuigingen kleuren jouw observaties en gedrag? Dat vraagt om een nulmeting; zelfbewustzijn van de eigen communicatie. Een onmisbaar startpunt, binnen mijn aanpak.

Kleinschalig & intensief

“Hoe kan je persoonlijk maatwerk leveren tijdens trainingen?” is een veel gestelde vraag. Allereerst hebben we persoonlijk contact. We onderzoeken de mogelijkheden en formuleren concrete doelstellingen. Tijdens de trainingen zijn maximaal 5 andere deelnemers. Zo’n kleine groep geeft veel ruimte om te werken aan die persoonlijke doelstellingen. De groep weet van elkaar de individuele goals en motiveert elkaar bij het behalen daarvan. Door de kleinschaligheid en de actieve, ervaringsgerichte aanpak zijn de trainingen intensief. Naast de individuele aandacht is er ook veel aandacht voor het groepsproces; een speelplek waar nieuwverworven vaardigheden eindeloos geoefend kunnen worden.

Klik en vertrouwen

Ik hecht veel waarde aan de spreekwoordelijke klik. Voorwaarde voor het boeken van snelle successen. Dat betekent dat ik bij bedrijven op bezoek kom om te luisteren en de sfeer te proeven. Van daaruit maken we verder afspraken over het proces, of niet. Want contact is vrijblijvend.

Dat geldt ook voor alle individuele trajecten en het open aanbod. De telefonische intake heeft zeker ook de functie om te ontdekken of er een wederzijdse klik is. Is die er niet, even goede vrienden. Tot en met de intake is alles vrijblijvend.

Nieuwsgierig geworden, al overtuigd of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! 

Wil je alvast meer weten over de aanpak bij de PauwerAcademie, bekijk dan één van de videoseries.