Snel en effectief je persoonlijke belemmeringen oplossen

1-op-1 Pauwersessies

Overwinnen van angsten en onzekerheden

We hebben allemaal wel angsten, onzekerheden of ongewenste gewoontes. Niet erg, zolang je er geen last van hebt in je werk of je dagelijkse leven. Maar op het moment dat ze je belemmeren in wat je doet en wil bereiken, verandert de situatie.

Belemmerende angsten en onzekerheden

Stel dat je het eng vindt om voor groepen te staan en je ervan overtuigd bent dat je spreekangst hebt. Je kunt er normaalgesproken goed mee leven. Tot het je van een gouden kans weerhoudt, omdat je daarvoor mensen moet toespreken, enthousiasmeren en overtuigen.

Hetzelfde geldt voor een gebrek aan zelfvertrouwen, je angst voor het oordeel van anderen, schuldgevoelens, je faalangst en slecht om kunnen gaan met stress. Deze emoties kunnen het uitvoeren van je plannen bemoeilijken of je er zelfs van weerhouden!

Overwinnen van angsten en onzekerheden

Spreekangst is een onbewuste reactie, net zoals faalangst, schuldgevoelens en stress dat zijn. Je kunt deze angsten de baas worden, zodat ze je niet langer tegenhouden. Het aanleren van de juiste technieken kost echter vaak vrij veel tijd en energie.

De 1-op-1 Pauwersessies bieden een snelle oplossing. De gebruikte methode is een simpele en doeltreffende manier om van die belemmerende angst of onzekerheid af te komen.

1-op-1 Pauwersessies: hulp vanuit je onbewuste

Tijdens een 1-op-1 Pauwersessie help ik je je onbewuste in te schakelen om de angsten of de problemen die je ervaart op te lossen. Ons onbewuste denksysteem bevat namelijk oneindig meer informatie dan we beseffen. Het kan je veel informatie geven over je diepgewortelde overtuigingen. Het verklaart waarom je positieve of negatieve associaties hebt bij bepaalde woorden en situaties. En het weet welke belangrijke waardes je graag wil vervullen.

Hypnose: diepe ontspanning en opperste concentratie tegelijkertijd

De tool die ik tijdens de 1-op-1 Pauwersessies gebruik om je in contact te brengen met je onbewuste is hypnose. Hypnose helpt je om in een toestand van opperste concentratie en diepe ontspanning te komen. Het is als de ervaring die je hebt wanneer je helemaal opgaat in wat je doet en je je omgeving vergeet. En net zo makkelijk om je weer volledig bewust te worden van waar je bent.

Luisteren naar je onbewuste denksysteem

De combinatie van complete ontspanning en verhoogde concentratie zorgt ervoor dat je gedachtes en gevoelens uit het dagelijkse leven naar de achtergrond verdwijnen. Je zet zo de deur open naar je onbewuste denksysteem en luistert als het ware naar je onbewuste. Je komt te weten wat de oorzaak is van je angst, je onzekerheid of die ongewenste gewoonte. Je lost je belemmeringen op door nieuwe associaties bij woorden en situaties te implementeren. En je ontdekt andere manieren om de waardes die voor jou van belang zijn, te vervullen.

Snel, efficiënt en doeltreffend je probleem oplossen

Het contact maken met je onbewuste blijkt in de praktijk enorm effectief te zijn bij het aanpakken van angsten, onzekerheden en stress. De 1-op-1 Pauwersessies helpen je op een krachtige manier snel, efficiënt en gericht een langdurige verandering in gang te zetten. Na drie sessies ben je volledig van al je persoonlijke belemmeringen af!

Wil je:

 • je angsten en onzekerheden onder ogen zien
 • je niet meer door je eigen overtuigingen en gedachtes laten belemmeren
 • je zelfbewustzijn vergroten en eindelijk die doelen halen die je al zolang wil bereiken
 • je niet meer onzeker voelen
 • beter leren omgaan met stress en een burn-out voorkomen

Dan is een 1-op-1 Pauwersessie iets voor jou.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze 1-op-1 Pauwersessies?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ons brein bestaat uit twee denksystemen: een bewust en een onbewust systeem. Ons onbewuste systeem is heel intelligent en snel: het filtert 400 pagina’s aan informatie per seconde. Ons bewuste denksysteem haalt dat bij lange na niet: in diezelfde tijd verwerkt het 12 letters, oftewel 1 woord.

Het gebruiken van ons bewuste denksysteem kost ons lichaam daarnaast relatief veel energie. Wist je dat schakers tijdens een toernooi wel 4 kilo kunnen verliezen aan gewicht? Niet gek dus dat ons brein het liefst vanuit het onbewuste systeem werkt: het is razendsnel en heeft veel minder energie nodig.

En dat niet alleen: het zorgt er ook voor dat het bewuste denksysteem niet veel energie verbruikt. Het onbewuste systeem bewerkt alle informatie alvast voordat het het doorstuurt naar ons bewuste denksysteem. Het vereenvoudigt de info, vervormt het en generaliseert het zodat we er niet meer te veel over hoeven na te denken. Je merkt dat aan het gemak waarmee het bewuste denksysteem aannames maakt, zonder er verder bij na te denken: “Oh, dat zal wel zo zijn….” Lekker makkelijk en efficiënt, maar lang niet altijd correct.

Zij gingen je voor...

 • Heel bijzonder hoe je onderbewuste werkt! Dit heb ik ervaren tijdens de hypnose-sessies bij Joke, waarbij we hebben gewerkt aan een bepaalde onrust waar ik last van had. Na de sessies is die onrust gewoon verdwenen en sta ik steviger in mijn schoenen. Alles voelt een stuk lichter en vrolijker. Dankjewel Joke!

  Caroline Den Ouden
  Friz Dezign
 • Mijn hoofd wist; ik hoef deze schuld niet te dragen.
  De sturing van mijn gedrag vanuit schuldgevoel voelde zwaar en belemmerend, nu voel ik me lichter en vrij om weer te groeien als mens en moeder. Ik sta weer in mijn zachte kracht !!!!

  Kitty Verhagen
  SubRosaBalance
 • Dankzij Joke ben ik tot inzichten gekomen en tot de kern geraakt van mijn gevoelens van onzekerheid. Ik voel nu dat ik sterker sta, mede omdat zij mij mee over die drempel heeft gezet om terug aan het werk te gaan én tegelijk te blijven gaan voor mijn dromen!

  Ilse Defauw
 • Wat een bijzondere ervaring om onder hypnose aan mijn onzekerheden te werken. Met de fijne begeleiding van Joke was het makkelijk om mij eraan over te geven en te ontdekken wat er aan ten grondslag lag, om er vervolgens vol energie en vertrouwen mee aan de slag te gaan.
  Super bedankt, Joke!”

  Marjon Glandorf
  VoetZenSatie